Romantic FM MENIU
Artistul latino Luis Fonsi continuă să facă valuri cu "Despacito"
Noutati

Artistul latino Luis Fonsi continuă să facă valuri cu "Despacito"

14 Iunie
Luis Fonsi continuă să facă valuri în SUA cu popularitatea noului său hit, care se află săptămâna aceasta în topul pieselor digitale, ce măsoară vânzările online ale single-urilor.
 
Piesa "Despacito" a artistului latino s-a menținut pe prima poziție pentru a cincea săptămână, cu 140.000 de unități vândute. Cântecul solistului portorican este înregistrat în colaborare cu Justin Bieber.

 
Pe poziția a doua în topul Billboard 200 al albumelor se află albumul "Damn" al rapperului Kendrick Lamar cu 72.000 de copii vândute în cea de-a opta săptămână după lansare, iar locul al treilea este ocupat de albumul "Epic AF" ce include piese lansate de mai mulți artiști.
 
Trupa The Beatles continuă să fie în topul american, cu 44.000 de unități vândute pentru o ediție remasterizată a albumului "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", dar a coborât însă de pe poziția a treia pe locul al patrulea. 
 
Topul Billboard 200 este alcătuit în funcție de vânzările de albume, vânzările de single-uri (10 single-uri echivalează cu un album) și activitatea de streaming (1.500 de streaminguri echivalează cu un album). (sursa știre: Billboard.com, Agerpres; foto: www.officialcharts.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate