Romantic FM MENIU
Artistul country Blake Shelton este "cel mai sexy bărbat în viață"
Noutati

Artistul country Blake Shelton este "cel mai sexy bărbat în viață"

17 Noiembrie
"Am fost urât toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!", a declarat cântărețul american, în vârstă de 41 de ani, care face parte din juriul emisiunii "The Voice".


Blake Shelton a devenit popular în 2011, odată cu rolul de jurat în cadrul emisiunii de talente "The Voice", produsă și difuzată de postul de televiziune NBC. 
 
Cel mai recent album al lui, "Texoma Shore", a fost lansat la începutul acestei luni.
 
Cântărețul a mai dezvăluit jurnaliștilor de la revista People că deși încearcă să rămână în formă și să mănânce sănătos, are totuși o slăbiciune pentru gustările rapide precum murăturile, în special atunci când se află în casa lui natală din Oklahoma.
 
Distincția "cel mai sexy bărbat în viață" este atribuită în luna noiembrie a fiecărui an de publicația People. 
 
Printre laureații din anii precedenți ai acestui titlu se află și alte nume celebri din industria de divertisment, precum Dwayne "The Rock" Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds și David Beckham. (foto: thesource.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate