Romantic FM MENIU
Artiști de seamă cântă la gala premiilor Oscar 2017
Noutati

Artiști de seamă cântă la gala premiilor Oscar 2017

15 Februarie
Sting, John Legend și Justin Timberlake vor cânta în cadrul celei de-a 89-a gale de decernate a trofeelor Oscar 2017,  ce va avea loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles, scrie contactmusic.com.
 
Sting va cânta "The Empty Chair" din pelicula "Jim: The James Foley Story", iar Justin Timberlake ar urma să cânte hitul "Can't Stop the Feeling" din filmul "Trolls". Și acest cântec a primit o nominalizare pentru categoria piesă originală. 

 
John Legend va fi pe scena Oscarurilor pentru două melodii: "Audition" şi "City of Stars", ce fac parte din coloana sonoră a mult premiatului deja "La La Land". Pelicula este nominalizată la nu mai puțin de paisprezece categorii. (foto: www.adorocinema.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate