Romantic FM MENIU
Artiști celebri incluși în Rock and Roll Hall of Fame
Noutati

Artiști celebri incluși în Rock and Roll Hall of Fame

18 Decembrie
Cântăreaţa soul Nina Simone, trupa britanică Dire Straits  și cei de la Bon Jovi se numără printre artiştii care vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2018, anunță AFP.


De asemenea, artiștii de la The Cars şi The Moody Blues precum şi solista americană Sister Rosetta Tharpe completează lista celor şase ce vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame. Ceremonia oficială va avea loc la Cleveland, pe 14 aprilie 2018.
 
Aceste nume au fost alese de aproximativ 6,8 milioane de admiratori şi de cei peste 1.000 de membri ai Fundaţiei Rock and Roll Hall of Fame.

 
Rock and Roll Hall of Fame este o fundaţie muzicală înfiinţată în 1983.
 
Artiştii din industria muzicală pot fi propuşi pentru a fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame, instituţie aflată în oraşul Cleveland, la 25 de ani după lansarea primului lor disc. (foto: www.cbsnews.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate