Romantic FM MENIU
Ariana Grande este primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester
Noutati

Ariana Grande este primul cetăţean de onoare al oraşului Manchester

14 Iulie
"Avem cu toţii motiv să fim incredibil de mândri de Manchester şi de modul optimist, plin de iubire, curaj şi compasiune în care oraşul a reacţionat la evenimentele teribile de pe 22 mai, în locul urii şi al fricii. Ariana a exemplificat acest răspuns. Cred că deja multe persoane o consideră un cetăţean de onoare al oraşului Manchester", a declarat președintele consiliului oraşului, Sir Richard Leese pentru The Daily Star Sunday.
 
Concertul susținut de Ariana Grande a avut loc pe 3 iunie, iar cântăreaţei i s-au alăturat muzicieni şi trupe de renume, precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Liam Gallagher, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Little Mix. (foto: br.blastingnews.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate