Romantic FM MENIU
Aretha Franklin pregătește un ultim album înainte de a se retrage
Noutati

Aretha Franklin pregătește un ultim album înainte de a se retrage

10 Februarie
Celebra artistă Aretha Franklin a anunțat că se pregătește să înregistreze cel de-al 42-lea și ultimul său disc, urmând să se retragă din activitate, scrie AFP, citată de Agerpres. Albumul va fi produs de Stevie Wonder și lansat în luna septembrie 2017.
 
Aretha Franklin nu respinge ideea de a mai susține cel puțin câteva concerte. "Mă simt foarte mulțumită când mă uit de unde a început cariera mea și unde am ajuns acum. Mă simt mulțumită cu ceea ce am reușit să fac până acum, însă asta nu înseamnă că de acum înainte am să stau jos și nu am să mai fac nimic" a adăugat artista precizând că are în vedere să susțină în fiecare an câteva concerte "selecte".
 
În ultimii ani, renumita interpretă de gospel a fost nevoită să anuleze mai multe concerte din cauza unor probleme serioase de sănătate. Ea va urca din nou pe scenă la 19 aprilie, cu ocazia deschiderii Festivalului de Film Tribeca de la New York, anunță și agenția EFE.
 
Aretha Franklin a mărturisit că vrea să se retragă pentru a-și petrece mai mult timp alături de nepoții săi. "Acesta va fi ultimul meu an", a declarat vedeta pentru televiziunea Detroit WDIV. (foto: Elite Daily.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate