Romantic FM MENIU
Antonio Banderas vs. Pablo Picasso?
Noutati

Antonio Banderas vs. Pablo Picasso?

7 Septembrie
Serialul va prezenta viața și cariera celebrului pictor, scrie AFP, citată de Agerpres.
 
"Îl voi juca pe Picasso în al doilea sezon al serialului 'Genius', care va fi difuzat pe posturile americane Fox și National Geographic, apoi și pe plan internațional", a anunțat miercuri Antonio Banderas într-un scurt interviu acordat pentru AFP cu ocazia Festivalului de Film de la Deauville, un eveniment organizat în nord-vestul Franței, care este dedicat cinematografiei americane.
 
Primul sezon al serialului  a fost dedicat fizicianului Albert Einstein.

 
Antonio Banderas a mai spus că industria cinematografică se află în prezent "la finalul unei paradigme", odată cu înmulțirea spectaculoasă a "formatelor" de ecrane.
 
"Romanticii se agață de ideea că un film trebuie văzut în public, în întuneric. Alții preferă să stea acasă, fără nicio persoană care să mănânce pop-corn lângă ei. În ceea ce mă privește, nu am filmat prea mult pentru televiziune, de fapt o singură dată, și atunci am avut sentimentul că turnam un film ca oricare altul", a mai spus Bandera, care, asemenea pictorului Pablo Picasso, este originar din orașul Malaga. (foto: havana-live.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate