Romantic FM MENIU
ANNE HATHAWAY, FEMEIA ANULUI
Noutati

ANNE HATHAWAY, FEMEIA ANULUI

15 Ianuarie

Actrita Anne Hathaway va primi, in luna februarie, premiul "Hasty Pudding" pentru femeia anului, din partea sectiei de teatru a Universitatii Harvard, in cadrul unei ceremonii care parodiaza un vechi obicei, informeaza femalefirst.co.uk.

Anne Hathaway  va primi o "oala de budinca", dupa care va conduce traditionala parada prin Harvard Square. Starul va trebui sa pretinda ca sustine un traditional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunostintele studentilor, inainte de a primi titlul de femeia anului.

Onoarea este rezervata actorilor care au avut o contributie importanta la dezvoltarea industriei de divertisment. Castigatorii primesc o oala de budinca aurita, o traditie ce dateaza din secolul al XVIII-lea, cand 21 de studenti de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club sa aduca "o oala de budinca de cereale" la intalnirile lor.

Organizatorii nu au anuntat deocamdata numele laureatului categoriei masculine a acestui premiu inedit.

Anne Hathaway, in varsta de 26 de ani, va interpreta rolul legendarei Judy Garland in doua adaptari, una pentru marile ecrane si una pentru scena de teatru, ale biografiei "Get Happy: The Life of Judy Garland", de David Clarke.

Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat in 1795, reprezinta cea mai veche trupa de teatru de amatori din SUA si ofera acest premiu in fiecare an. Printre castigatorii din anii anteriori se numara actritele Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan si actorii Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford si Anthony Hopkins. foto: stylebell.files.wordpress.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate