Romantic FM MENIU
ANAMARIA MARINCA, IN DAR BRITANICILOR
Noutati

ANAMARIA MARINCA, IN DAR BRITANICILOR

15 Decembrie
Un film cu Anamaria Marinca, "Sleep with Me", se afla pe o lista a peliculelor recomandate de Sarbatori in Marea Britanie, realizata, pentru cotidianul The Independent, de criticul Gerard Gilbert.
    
Lista filmelor de televiziune recomandate de cotidianul The Independent pentru Sarbatori include si filmul cu Anamaria Marinca, "Sleep with Me", de Marc Jobst.
    
Filmul, realizat in 2008 si care este o adaptare dupa un roman publicat de Joanna Briscoe in 2005, va fi difuzat, in noaptea de Anul Nou, la postul de televiziune ITV.
    
"Anamaria Marinca cea cu fata de elf (...) o intruchipeaza pe Sylvia, care are o alura de soricel si pare inofensiva, dar este o frantuzoaica ce-si traieste existenta la granita vietii literare londoneze, reusind sa se amestece in relatia dintre criticul literar Richard (Adrian Lester) si iubita acestuia, Leila (Jodhi May)", se arata in prezentarea peliculei, realizata de Gilbert.
    
Anamaria Marinca a devenit celebra pentru rolul Otilia din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, film distins cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes, in 2007. Inainte de "4,3,2", Marinca a detinut mai multe roluri in productii de televiziune, a castigat, in 2005, premiul BAFTA pentru rolul din productia TV britanica "Sex Traffic", a filmat in Marea Britanie pentru serialul "Hotel Babylon", difuzat pe BBC One, iar in Romania, pentru filmul lui Francis Ford Coppola,

"Tinerete fara tinerete/ Youth Without Youth". Un alt proiect pentru care a lucrat in 2007 a fost o mini-serie TV realizata tot pentru BBC One, cu titlul "The Last Enemy", filmata in Marea Britanie si Romania.
 Dupa "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", Marinca a mai jucat in "Sleep with Me" de Marc Jobst si "The Countess", in regia lui Julie Delpy. De asemenea, Marinca a jucat in filmul lui Radu Muntean, "Boogie". foto: cinefan.ro
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate