Romantic FM MENIU
Amy Macdonald - Down By The Water (Video)
Noutati

Amy Macdonald - Down By The Water (Video)

11 Iulie
Solista scoțiană Amy Macdonald a lansat videoclipul noului single ”Down By The Water”, extras de pe albumul ”Under Stars”, apărut la începutul anului 2017.

Materialul discografic ”Under Stars” a fost lansat in februarie 2017 și a ajuns pe prima poziție în topul albumelor din Elveția și pe poziția a doua în clasamentele din UK, Scoția și Germania.
 
Incă de la debutul sau, din 2007,  Amy Macdonald a ajuns pe primele locuri ale topurilor muzicale europene. Primul album, „This Is The Life”, a intrat pe primul loc în clasamentele a cinci țări, inclusiv Marea Britanie, a câștigat discul de platină în 12 țări și s-a vândut în peste trei milioane de copii în întreaga lume. 
 
Piesa care dă titlul albumului a ajuns pe prima poziție în zece țări și a înregistrat vânzări de peste 2 milioane de copii. (foto: www.independent.co.uk)

 
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate