Romantic FM MENIU
AMINTIRE DESPRE MERCURY
Noutati

AMINTIRE DESPRE MERCURY

25 Noiembrie

La 18 ani de la disparitie, Freddie Mercury atrage noi fani, iar piesele sale sunt inca incluse in listele muzicale ale posturilor de radio.

Romania se inscrie in randul tarilor care comemoreaza trecerea in nefiinta a artistului, printr-un eveniment caritabil.

Concertul caritabil "Tribute to remember: Freddie Mercury - Friends will be Friends" va avea loc pe 26 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Concertul va fi insotit de proiectii foto cu Freddie Mercury si trupa Queen. Toate fondurile stranse din vanzarea biletelor la concert vor merge catre "Fundatia Romanian Angel Appeal", care va ajuta cinci tineri diagnosticati la nastere ca fiind seropozitivi.

Cei care vor interpreta piese din repertoriul trupei Queen sunt membrii Mandinga, Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, corul Acapella, formatia Cortez, Julie si grupul Trooper. Crispus - The Art of Fire va oferi celor prezenti un spectacol de acrobatie si animatie folosind focul, pe muzica marelui artist Freddie Mercury.

Mercury a fost diagnosticat cu sida in primavara anului 1987, potrivit unei carti scrise dupa moartea sa. In acelasi an, Freddie Mercury declara ca testul sau a iesit negativ, insa presa, in special cea din Marea Britanie, a continuat sa scrie ca solistul trupei Queen ar fi grav bolnav.

Solistul a murit pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani, cauza decesului fiind pneumoniebronhiala provocata de sida.

Cu 24 de ore inainte sa moara, Freddie Mercury recunostea ca este bolnav. foto: blogtribuna.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate