Romantic FM MENIU
Alain Delon este bine mersi!
Noutati

Alain Delon este bine mersi!

28 Septembrie
"Ar trebui să încetaţi să mai îngropaţi oamenii de vii!", nu este nimic grav, a declarat Anouchka, fiica actorului, pentru publicaţia Parisien.

Săptămânalul Ici Paris a titrat pe prima pagină: "Operat de urgenţă. Trei săptămâni după moartea actriţei Mireille Darc, corpul său a cedat!"

Revoltată de această abordare jurnalistică, Anouchka, fiica actorului, a precizat că tatăl său a fost foarte afectat de moartea actriţei Mireille Darc, dar că spitalizarea sa nu are nimic de-a face cu asta. "Tatăl meu nu are nimic grav! Intervenţia chirurgicală la picior era programată de multă vreme" – a spus Anouchka. "Ar trebui să încetaţi să mai îngropaţi oamenii de vii! Este insuportabil!"

Conform fiicei sale, Alain Delon a fost supus unei intervenţii chirurgicale la artera femurală, o operaţie programată, nu una de urgenţă. Actorul este, în continuare, în spital, "starea sa de sănătate este bună, este în formă şi va fi externat în curând."

După moartea actriţei Mireille Darc, la 28 august, Alain Delon (81 de ani) a declarat pentru Paris Match: "N-am să mai trăiesc mulţi ani fără ea. Mulţi ani de suferinţă… Dacă ea nu mai este, pot să plec şi eu…"

Tot despre Mireille Darc, Alain Delon spunea, în octombrie 2015: "A fost, probabil, cea mai mare dragoste a vieţii mele. Femeia vieţii mele." (imagine: http://urbantalents.com )

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate