Romantic FM MENIU
Al doilea câștigător în concursul „Arată-mi ce iubești”
Noutati

Al doilea câștigător în concursul „Arată-mi ce iubești”

5 Iunie
Concursul „Arată-mi ce iubești” are al doilea câștigător. Un aparat foto Polaroid merge la ascultătoarea cu numele de Facebook Elle Elena, care a folosit inima Romantic FM pentru a își arăta iubirea față de micuța ei. Felicitări!
 
Toți cei înscriși până acum rămân în cursa pentru o excursie în doi la Londra pentru a o vedea pe Celine Dion în concert și încă un aparat foto Polaroid. 
 
Noi îți dăm o inimă, tu o umpli cu bucurie. Te provocăm să  redescoperi lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii dragi din inima ta. Fotografiază prin inima Romantic FM ce îți aduce fericire, încarcă poza pe Facebook folosind #aratamiceiubesti și ai grijă ca postarea să fie publică. 
 
Găsește inima Romantic FM împreună cu Jurnalul Național pe 6 iunie, sau o putem trimite la tine dacă ne lași adresa într-un mesaj privat pe Facebook sau la office@romanticfm.ro. De asemenea, aplicația „Arată-mi ce iubești” poate fi descarcată din App Store și Google Play.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate