Romantic FM MENIU
 Actriţa Amy Adams are stea la Hollywood
Noutati

Actriţa Amy Adams are stea la Hollywood

12 Ianuarie
Amy Adams, în vârstă de 42 de ani, a primit o stea pe celebrul bulevard al celebrităţilor, Walk of Fame de la Hollywood, scrie Reuters, citată de Agerpres.
 
Amy Adams a fost însoţită la ceremonie de soţul şi fiica sa, dar şi de partenerul din "Arrival", Jeremy Renner.
 
"Când am venit prima dată la sectorul Disney — cred că era 21 ianuarie 1999, nu că îmi aduc aminte totul — a fost prima mea probă pe care am dat-o vreodată la Hollywood şi niciodată nu mi-am imaginat că voi ajunge în acest moment şi voi primi această distincţie", a spus actriţa la eveniment.
 
"Nu mă aşteptam nici să primesc un telefon prin care eram anunţată că Steven Spielberg vrea să mă cunoască, că vrea de fapt să-mi dea un job; şi când mă aşteptam să părăsesc definitiv această industrie, Phil Morrison a apărut cu "Junebug", a povestit ea. 
 
Adams s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolul din filmul regizorului Steven Spielberg, "Catch Me If You Can" (2002), alături de Leonardo DiCaprio, şi a primit prima nominalizare la Oscar pentru rolul de femeie însărcinată cu probleme din pelicula "Junebug" (2005).

 
Actriţa va relua în curând rolul Prinţesa Giselle în "Disenchanted", un sequel al filmului din 2007 al Disney "Enchanted". (foto: Malay Mail Online.com)
ÎNAPOISUS