Romantic FM MENIU
A-ha - This Is Our Home (Video)
Noutati

A-ha - This Is Our Home (Video)

15 Septembrie
La început de toamnă, trupa A-ha lansează o nouă piesă, ”This Is Our Home”. Videoclipul melodiei este filmat live în cadrul noii serii de seriale MTV Unplugged.
 
Odată cu noul single, A-ha anunță și lansarea unui alt album, ce va conține numai piese interpretate acustic. Noul material se numește "MTV Unplugged – Summer Solstice", iar versiunile audio sunt toate înregistrate în cadrul unor noi episoade ale renumitei emisiuni MTV din anii '90. Discul va apărea la începutul lunii octombrie 2017.
 
Precedentul disc al trupei, intitulat ”Cast in Steel”, a fost lansat în urmă cu doi ani și a ajuns pe poziția a doua în clasamentele muzicale din Norvegia și pe locul 8 în topul discurilor din UK. (foto: www.sheknows.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate