Romantic FM MENIU
Noutati

"4, 3, 2" IN TOP 100 THE TIMES

9 Noiembrie

Lungmetrajul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", in regia lui Cristian Mungiu, a fost inclus pe pozitia a 14-a, intr-un top al celor mai bune 100 de filme ale ultimilor 10 ani, realizat de revista The Times, anunta Mediafax.

Pe prima pozitie a clasamentului se situeaza lungmetrajul "Ascuns/ Cache", in regia lui Michael Haneke, urmat de "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum", de Paul Greengrass, "Nu exista tara pentru batrani/ No Country for Old Men", de Joel si Ethan Coen, "Omul Grizzly / Grizzly Man", de Werner Herzog, "Echipa America: Jandarmul mondial/ Team America: World Police", de Trey Parker, "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, "Ultimul rege al Scotiei/ The Last King of Scotland", de Kevin Macdonald, "Casino Royale", de Martin Campbell, "Regina/ The Queen", de Stephen Frears, si "Foame/ Hunger", de Steve McQueen.

Conform clasamentului "The 100 Best Films of the Decade", "Va curge sange/ There will be blood", de Paul Thomas Anderson, s-a clasat pe pozitia 63, in timp ce lungmetrajul "Milk - Pretul curajului", de Gus Van Sant, este pe locul 53.


Totodata, printre filmele devansate de "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" se numara "Hotel Rwanda", de Terry George, "Cantec pentru un masacru/ Bowling for Columbine", de Michael Moore, "Iubiri si caini/ Amores Perros", de Alejandro Gonzalez, "Orfelinatul/ The Orphanage", de Juan Antonio Bayona, "Gomora/ Gomorrah", de Matteo Garrone, "Volver", de Pedro Almodovar, "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", de Peter Jackson, sau "Stralucirea eterna a mintii neprihanite", de Michel Gondry. foto: adevarul.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate