Romantic FM MENIU
3 Sud Est - Stele (Video)
Noutati

3 Sud Est - Stele (Video)

7 Decembrie

Grupul 3 Sud Est a lansat videoclipul single-ului "Stele", compus de cei trei artiști și produsă de Laurențiu Duță.

 
"«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiților și celor care își încredințează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dau dovadă. Cu siguranță vă veți regăsi atât în povestea piesei, cât și a clipului, care pune în scenă o frumoasă relație de dragoste a unui cuplu. Sperăm să vă placă!", a declarat Laurențiu Duță.
 
Anul acesta, 3 Sud Est aniversează 20 de ani de activitate printr-un turneu național care se va încheia luna aceasta. Cei trei băieți, Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu, pregătesc un nou album, iar din 19 ianuarie 2018 vor începe turneul de promovare a acestuia. (sursa: zutv.ro; foto: seelview.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate