Romantic FM MENIU
Concursuri

Sărbători cu cântece romantice!

30 Noiembrie
Romantic FM îți aduce cele mai frumoase cântece în interpretarea unor artiști de excepție În această iarnă, Romantic FM îți aduce cele mai frumoase cântece în interpretarea unor artiști de excepție.

În perioada 5 – 23 decembrie, ascultă radioul care îți oferă „muzică, nu zgomot” pe www.romanticfm.ro sau pe 101.9 FM, prinde indiciile zilnice, înscrie-te pe site și poți câștiga zilnic unul dintre pachetele promoționale pe care să le porți de săbători.

Înscrie-te în concurs și citește regulamentul aici: www.romanticfm.ro/sarbatori.

Fiecare înscris intră în cursa pentru marele premiu: o excursie de vis... la Paris, în luna ianuarie.
Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorti și vor fi anunțați pe pagina de Facebook Romantic FM.

Grăbește-te, ascultă, înscrie-te și câștigă! REGULAMENT CONCURS  - SARBATORI CU CANTECE ROMANTICE


 
ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului este societatea GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul  social in Bucuresti, strada Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, si adresa de corespondenta Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr. RO91BRDE450SV00996374500, deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de doamna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.

Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Romantic FM”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul SARBATORI CU CANTECE ROMANTICEse desfasoara in perioada 5 -23 decembrie 2016.  Castigatorii vor fi desemnati zilnic (50 de pachete promotionale)  iar castigatorului marelui premiu, constand intr-o excursie la Paris, va fi desemnat la data de 23 decembrie 2016.   

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA

Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti. 

La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. Participantii la aceasta campanie publicitara au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  societatea Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la aceasta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre societatea Grupul Media Camina S.R.L.  pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Societatea Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 11328 (Grupul Media Camina) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Societatea Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
 
Angajaţii Organizatorului şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV inclusiv precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la campania publicitara, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii.
Participarea la campania publicitara a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la campania publicitara precum si prezenta acestora la primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor in prezenta parintilor sau reprezentantilor legali. Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 

Participarea la concursul SARBATORI CU CANTECE ROMANTICEimplica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.


MECANISMUL DE CONCURS
In perioada 5-23 decembrie 2016 in cadrul programelor postului „Romantic FM”, vor fi oferite indicii referitoare la artisti reprezentativi din playlist-ul postului Romantic FM.
Pe baza indiciilor oferite, ascultatorii postului de radio vor putea raspunde la o intrebare anuntata in cadrul serviciului de programme, o data la doua ore, pe intervalul 8 – 20, indiciile difuzandu-se in orele pare.

Inscrierile in concurs se vor face online se fac pe site-ul www.romanticfm.ro.Pentru inscrierea  valida in concurs, ascultatorii trebuie sa acceseze si sa completeze integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa ofere raspunsul corect pe baza indiciilor din cadrul programelor Romantic FM, pana la data si ora limita anuntate de Organizator pentru fiecare intrebare.
E permisa o singura inscriere per numar de telefon sau adresa de email.
Un concurent se poate inscrie o singura data in concurs, pentru o intrebare data. Inscrierile ulterioare, indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.
Organizatorul nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
In fiecare zi, de luni pana vineri, pe toata durata concursului, sunt este extrasi aleator din baza de date 3 persoane inscrise in concurs, care vor fi desemnati castigatori ai unui pachet promotional Romantic FM. Persoanele desemnata castigatoare vor fi contactate si li se vor oferi informatiile necesare pentru a intra in posesia premiului.
Fiecare persoana inscrisa in concurs, conform mecanismului de mai su,s are posibilitatea sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu, respectiv a unei excursii la Paris, in luna ianuarie 2017.
In data de 23 decembrie, ora 21:00, din lista tuturor persoanelor inscrise la concurs, se va extrage aleator (random.org) un castigatorpentru  marele premiu. In aceasta categorie intra si persoanele inscrise si care au castigat unul dintre premiile zilnice.
In cazul in care un castigator nu poate fi contactat timp de 24 ore, sau in cazul in care un ascultator declina castigul, din motive independente de Organizator tragerea la sorti se va repeta pana la desemnarea unui castigator sau pana la incheierea duratei concursului, in cazul in care un castigator nu e desemnat pana la aceasta data.
Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.romanticfm.rosi pe Facebook Romantic FM.

 
PREMIILE CONCURSULUI.
Premiile concursului constau in :
-          50 pachete speciale Romantic FM (promotionale :caciula, fular, manusi, rucsac) in valoare de 95.80 lei (tva inclus) fiecare.
-          O excursie premium pentru 2 persoane la Paris, in luna ianuarie, 3 zile/3 nopti, transport (avion), taxe platite, mic dejun inclus, cu valoare estimata de 1500Euro+tva. Valoarea premiului poate varia in functie de data de plecare stabilita cu castigatorul.
 
ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE
Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului o copie a actului de identitate, in termen de maxim 5 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685 sau prin e-mail (scan) la adresa : office@romanticfm.ro .
Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator sub conditia comunicarii de catre acesta a copiei actului de identitate in termenul de 5 zile mentionat mai sus.
Castigatorul marelui premiu este sunat intr-un termen de 5 zile, de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (data, cazare, transport, taxe etc.)
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.
 De asemene,a Organizatorul nu raspunde pentru faptele tertilor in legatura cu organizarea/desfasurarea excursiei acordate ca premiu, singura obligatie asumata fiind plata integrala a serviciilor de turism aferente acesteia.
 TAXE SI IMPOZITE 

Campania promotionala se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal, iar impozitul va fi in sarcina Organizatorului
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 OBSERVATII

 Participantii la concursul « SARBATORI CU CANTECE ROMANTICE » se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul câstigat nu se va acorda.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, si prezentare publica  a imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, internet etc.
Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care utilizatorii participanti completeaza datele personale (nume, prenume, cnp, telefon si adresa de e-mail) pe talonul de participare la concurs.
Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa organizatorului, pana la sfirsitul concursului.
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului organizatorului.

Prezentul regulament de participare la concursul “SARBATORI CU CANTECE ROMANTICE“ este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului din Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685 si pe website-ul www.romanticfm.ro.
  
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 (1)Informarea persoanei vizate asupra urmatoarelor :
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica)
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.

Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
Organizator,
GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
 
 
ÎNAPOISUS