Romantic FM MENIU
Concursuri

Concurs Romantic FM - Humanitas

21 August
Viata cu sora mea Madonna
Castiga la Romantic FM doua exemplare pe saptamana!


Cu putine zile inaintea concertului Madonna la Bucuresti, Romantic FM deschide un concurs “de cursa lunga”. Incepand din 24 august, doi dintre cititorii romanticfm.ro vor putea primi cate un exemplar din cartea Viata cu sora mea Madonna, carte publicata de Editura Humanitas. Afla mai multe detalii despre premiu pe site-ul Romantic FM sau de pe site-ul Humanitas.

Viata cu sora mea Madonna
Castiga la Romantic FM doua exemplare pe saptamana!


Cu putine zile inaintea concertului Madonna la Bucuresti, Romantic FM deschide un concurs �de cursa lunga�. Incepand din 24 august, doi dintre cititorii romanticfm.ro vor putea primi cate un exemplar din cartea Viata cu sora mea Madonna, carte publicata de Editura Humanitas. Afla mai multe detalii despre premiu pe site-ul Romantic FM sau de pe site-ul Humanitas.


Regulile prin care vor fi desemnati castigatorii vor putea fi schimbate saptamanal.

Cum poti castiga in prima saptamana de concurs?

Pentru a fi unul dintre cei doi castigatori ai saptamanii 7 - 13 septembrie posteaza un comentariu in care sa ne spui care crezi tu ca este elementul cel mai important care i-a sustinut Madonnei cariera in toti acesti ani (de la lansarea sa pana astazi).

Saptamanal, prin tragere la sorti, doi dintre autorii comentariilor vor fi desemnati castigatori prin tragere la sorti. Vor intra in tragerea la sorti inclusiv comentariile care sunt, in fapt, linkuri catre povesti postate pe blogurile personale.
 

Informatii suplimentare
Concursul se deruleaza incepand de luni, 24 august, pana duminica, 20 septembrie inclusiv (4 saptamani). Castigatorii saptamanii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati EXCLUSIV in aceasta pagina pe tot parcursul concursului. Toate raspunsurile date din momentul anuntarii concursului si pana pe 24 august, ora 23:59 vor intra in tragerea la sorti pentru prima saptamana de concurs. La inceputul fiecarei saptamani, cei doui castigatori vor fi anuntati, individual, prin e-mail asupra modalitatii prin care isi vor putea revendica premiile. Din acest motiv, este esential fie sa fiti autentificati in momentul postarii comentariului, fie sa furnizati o adresa de mail valida. Premiile vor putea fi ridicate de catre castigatori de la sediul Radio Romantic FM incepand cu ziua de luni, 31 august.
 

Castigatorii concursului

Castigatorii saptamanii 24 -30 august sunt:

Rustem Nona si userul �Valentin�

 

Castigatorii saptamanii 31 august - 6 septembrie sunt:

Cristina si kikifl


ÎNAPOISUS