Romantic FM MENIU
Concursuri

“Arată-mi ce iubești”

22 Mai
Romantic FM te provoacă să redescoperi cu bucurie lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii dragi din inima ta! Campania “Arată-mi ce iubești” se desfășoară în perioada 22 mai–11 iunie şi îţi propune  să te opreşti o clipă şi să fotografiezi, printr-un sablon în formă de inimă, ceea ce te face fericit și să împărtăşesti această emoție.
 
Toate fotografiile intră în tragerea la sorți pentru a câștiga premii deosebite: o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe O2 Arena, dar și aparate foto Polaroid, pe care le poți primi săptămânal!

Simbolul campaniei va fi inima Romantic FM, disponibilă online, prin intermediul aplicației „Arată-mi ce iubești”, pe care poți să descarci din App Store și Google Play.

Caută rama foto și în format fizic, împreună cu Jurnalul Național  (pe 6 iunie), Gazeta Sporturilor (pe 2 iunie)  și Revista Șapte Seri (pe 26 mai).

De asemenea, poți să găsești rama în cadrul unor activări outdoor: arborele plin cu inimi al cărui traseu va fi anunțat din timp pe site, www.romanticfm.ro.

Pentru a intra în tragerea la sorți a concursului, fotografiile trebuie să fie postate pe Facebook cu  #aratamiceiubesti, iar postările să fie făcute publice.


REGULAMENT CONCURS  - “ARATA-MI CE IUBESTI”
 
ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului este societatea GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L., cu sediul  social in Bucuresti, strada Ficusului nr. 44A, etaj 4, sector 1, si adresa de corespondenta Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13006/2002, avand CUI RO15081313 si cont IBAN nr. RO91BRDE450SV00996374500, deschis la BRD GSG SMCC, legal reprezentata de doamna Elena Rodica Minculescu in calitate de Director General.

Derularea Concursului se va face prin intermediul postului “Romantic FM”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul “ARATA-MI CE IUBESTI” se desfasoara in perioada 22 mai-11 iunie2017.

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA

Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti. 

La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 14 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea. Participantii la aceasta campanie publicitara au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  societatea Grupul Media Camina S.R.L. Prin participarea la aceasta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre societatea Grupul Media Camina S.R.L.  pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Societatea Grupul Media Camina S.R.L. este operator de date cu caracter personal sub numarul 11328 (Grupul Media Camina) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Societatea Grupul Media Camina S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
 
Angajaţii Organizatorului şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV inclusiv precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la campania publicitara, in sensul ca nu li se vor putea acorda nici un fel premii.
Participarea la campania publicitara a persoanelor avand varsta sub 18 ani este conditionata de prezentarea acordului scris al parintilor sau reprezentantilor legali privind participarea la campania publicitara precum si prezenta acestora la primirea premiilor. Acordul se va prezenta la data ridicarii premiilor in prezenta parintilor sau reprezentantilor legali. Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta Organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 

Participarea la concursul ARATA-MI CE IUBESTIimplica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.
Fara a aduce atingere celor de mai sus, prin participarea la concursul ARATA-MI CE IUBESTI”, participantiiautorizeaza organizatorul, afiliatii sai si/sau persoanele desemnate de acestia sa utilizeze fotografiile trimise pentru concurs in orice maniera, in orice teritoriu si pe perioada maxima permisa de legea aplicabila. Pentru evitarea oricarui dubiu, utilizarea va include reproducere, radiodifuzare, comunicare publica, sau orice alta modalitate de exploatare prevazuta la art. 13 din Legea 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.
De asemenea participantii garanteaza ca detin toate drepturile necesare autorizarii conform paragrafului precedent si ca utilizarea fotografiilor in orice maniera descrisa mai sus nu incalca drepturile unei terte persoane, incluzand, dar nelimitat la drepturi de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine.

MECANISMUL DE CONCURS
 
In perioada concursului, participantii vor avea posibilitatea să fotografieze ceea ce iubesc, prin inima Romantic FM, sa incarce fotografia pe facebook folosind hashtagul #aratamiceiubesti,
Inima (sablon) Romantic FM se va gasi:
·         ca insert in publicatiile Jurnalul National (in ziua de 6.06), Gazeta Sporturilor (in ziua de 2.06), Sapte Seri (in ziua de 26.05)
·         in diferite locatii din Bucuresti (centre comerciale, parcuri, spatii pietonale), care vor fi anuntate pe Facebook-ul si pe site-ul radioului
·         aplicatia dedicata descarcata din App Store și Google Play.
 
Cu ajutorul aplicației,sau prin sablon utilizatorul va putea fotografia prin inima Romantic FM ceea ce iubește. Ulterior poza va putea fi incarcată pe facebook folosind #aratamiceiubesti, direct din aplicatie. Postarea trebuie sa fie facuta publica pentru a putea fi indexata..
 
Fotografiile incarcate vor intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiilor concursului.
Pentru a putea fi indexate de catre Facebook cu hashtag-ul#aratamiceiubesti, este obligatoriu ca fotografia postata sa fie facuta public.
Tragerile la sorti vor avea loc dupa cum urmeaza:
-          la 29.05, 5.06, 12.06 – pentru un aparat foto instant Polaroid.
-          la 12.06 – pentru marele premiu, excursia la Londra pentru Concertul Celine Dion.
 
Tragerile la sorti vor avea loc aleator (random.org),din baza de date a fotografiilor pe care Facebok-ul le va indexa cu hashtag-ul#aratamiceiubesti, avand ca data de indentificare contul de Facebook pe care s-a facut postarea. Atat pentru premiile saptamanale, cat si pentru marele premiu un concurent participa cu o sigura inscriere (cont de FB). Castigatorii premiilor saptamanale intra si in cursa pentru marele premiul.
 
Fiecare tragere la sorti va desemna un castigator si doua rezerve, in cazul in care castigatorul nu-si revendica premiul sau nu poate intra in posesia lui.
 
Fotografiile castigatoare si numele conturilor de Facebook vor fi publicate pe pagina de Facebook a Organizatorului precum si pe site-ul www.romanticfm.ro, dupa data tragerii la sorti, contul castigator fiind de asemenea notificat printr-un mesaj pe Facebook.
Castigatorul desemnat va avea la dispozitie 48 ore pentru a-si revendica premiul, comunicand Organizatorului urmatoarele informatii:
-          Nume, prenume, CNP
-          Numar de telefon de contact
-          Adesa valida de email
In cazul in care castigatorul nu-si revendica premiul in conditiile de mai sus, premiul se va acorda uneia dintre rezerve, in ordinea tragerii la sorti, in aceleasi conditii
Intrarea in posesia premiului se va face pe baza cartii de identitate, a carei copie va fi furnizata Organizatorului
 
Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi publicate pe pagina de Facebook si pe site-ul Romantic FM, in ziua tragerii la sorti.
 
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet, site-uri (inclusiv Facebook) etc.
 
PREMIILE CONCURSULUI.
Premiile concursului constau in
-          Un numar de 3  aparate foto Polaroid, cu pachet hartie inclus, in valoare de 378lei (tva inclus)
-          o excursie la Londra pentru a o vedea live pe Celine Dion, pe O2 Arena (21 iunie) – 3 zile, 2 nopti, hotel, mic dejun si transport (avion), in valoare aproximativa de 2000E (tva inclus)
.
 TAXE SI IMPOZITE 

Campania promotionala se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal, iar impozitul va fi in sarcina Organizatorului
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 OBSERVATII

 Participantii la concursul « ARATA-MI CE IUBESTI» se obliga sa respecte prezentul regulament . În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul câstigat nu se va acorda.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.
Prin inscrierea fiecarui participant organizatorul concursului dobandeste toate drepturile de publicare a numelui si respectivului participant, dreptul de radiodifuzare a numelui, si prezentare publica  a imaginii sale, în orice conditii, fara alte consideratii sau plati.
Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfunctionalitati ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, internet etc.
Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care utilizatorii participanti furnizeaza datele personale (nume, prenume, CNP, telefon si adresa de e-mail)
Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa Organizatorului, pana la sfirsitul concursului.
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului Organizatorului.

Prezentul regulament de participare la concursul “ARATA-MI CE IUBESTI“ este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului din Bucuresti,  Victoria Business Park, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1, cod postal 013685 si pe website-ul www.romanticfm.ro.
  
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 (1)Informarea persoanei vizate asupra urmatoarelor :
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica)
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.

Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
Organizator,
GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
ÎNAPOISUS