Romantic FM MENIU
Concursuri

“Arată-mi ce iubești”

22 Mai
Romantic FM te provoacă să redescoperi cu bucurie lucrurile care te fac să zâmbeşti, locurile de poveste sau oamenii dragi din inima ta! Campania “Arată-mi ce iubești” se desfășoară în perioada 22 mai–11 iunie şi îţi propune  să te opreşti o clipă şi să fotografiezi, printr-un sablon în formă de inimă, ceea ce te face fericit și să împărtăşesti această emoție.
 
Toate fotografiile intră în tragerea la sorți pentru a câștiga premii deosebite: o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe O2 Arena, dar și aparate foto Polaroid, pe care le poți primi săptămânal!

Simbolul campaniei va fi inima Romantic FM, disponibilă online, prin intermediul aplicației „Arată-mi ce iubești”, pe care poți să descarci din App Store și Google Play.

Caută rama foto și în format fizic, împreună cu Jurnalul Național  (pe 6 iunie), Gazeta Sporturilor (pe 2 iunie)  și Revista Șapte Seri (pe 26 mai).

De asemenea, poți să găsești rama în cadrul unor activări outdoor: arborele plin cu inimi al cărui traseu va fi anunțat din timp pe site, www.romanticfm.ro.

Pentru a intra în tragerea la sorți a concursului, fotografiile trebuie să fie postate pe Facebook cu  #aratamiceiubesti, iar postările să fie făcute publice.


Regulamentul concursului
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate