Romantic FM MENIU
Inițial, s-a lansat cu trupa de country rock Pure Prairie League, alături de care a cântat din anii ´70 până în 1983. S-a născut pe 12 aprilie 1957,  în Oklahoma, SUA.


În perioada anilor '90, Gill a reușit să fie una dintre vedetele cele mai populare în muzica country. Initial, s-a lansat cu trupa de country rock Pure Prairie League, alături de care a cântat din anii '70 până în 1983, când a decis să urmeze o carieră solo.


A câștigat mai multe premii CMA decât orice alt artist din istoria muzicii country, precum și douăzeci și una de premii Grammy. A înregistrat peste douăzeci de albume de studio pe care le-a vândut în peste douăzeci și două de milioane de exemplare.

A înscris peste 40 de single-uri în topurile Billboard din SUA și a colaborat cu artiști de renume, printre care Rodney Crowell, Amy Grant, Dolly Parton sau Emmylou Harris. În 2007, cântărețul a fost fost inclus în Country Music Hall of Fame. (Foto: blog.newsok.com)


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate