Romantic FM MENIU
The Bellamy Brothers
ARTIȘTI ROMANTICI

The Bellamy Brothers

1 Ianuarie
Cei doi au avut un succes considerabil intre anii 1970 si 1980, perioada in care au lansat hitul "Let Your Love Flow", cantec de # 1 in clasamentul Billboard Hot 100.
Data nasterii: 1968
Origini: Pasco County, Florida, SUA
Cariera: country, country pop, rock
Website: bellamybrothers.com
 

 
Fratii David si Howard  Bellamy sunt membrii grupului american. Homer Howard Bellamy este nascut pe 2 februarie 1946, iar fratele sau, David Milton, pe 16 septembrie 1950.
 
Cei doi au avut un succes considerabil intre anii 1970 si 1980, perioada in care au lansat "Let Your Love Flow", cantec de # 1 in clasamentul Billboard Hot 100.Odata cu sfarsitul anilor '70, au inregistrat succese in muzica country, lansand douazeci de single-uri de locul intai si mai mult de cincizeci care au reusit sa patrunda si ele in topurile de specialitate.
 
Artistii il mostenesc pe tatal lor care canta, de asemenea, muzica country, si care a activat, in tinerete, intr-o trupa locala de gen. De altfel, primul concert al fratilor Bellamy a avut loc in anul 1968, la San Francisco, alaturi de tatal lor, un spectacol de binefacere.

In vara anului 2010, The Bellamy Brothers a lansat discul "The Anthology, volume 2", ce contine single-ul "Jalapenos". Videoclipul si-a gasit repede multi admiratori pe YouTube datorita umorului, dar, pentru prima data in 35 de ani  de cariera in industria muzicala, grupul s-a lovit de controverse din cauza referirilor la unele dintre evenimentele politice si culturale actuale, precum controlul armelor, probleme de imigratie sau afacerile Tiger Woods.

Poate tocmai de aceea exista mai multe variante ale cantecului, care pot fi gasite pe site-ul  BellamyBrothers.com, pe YouTube si iTunes. foto: yallwire.com

Iata clipul!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate