Romantic FM MENIU
Taylor Swift
ARTIȘTI ROMANTICI

Taylor Swift

1 Ianuarie
Potrivit publicației Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile.
Data nașterii: 13 decembrie 1989
Origini: Reading, Pennsylvania, USA
Cariera: cântăreață, actriță
Website: www.taylorswift.com
 
 
Artista şi-a început cariera în 2006, odată cu albumul de debut, omonim. Au urmat: "Fearless" (2008), "Speak Now" (2010), "Red" (2012) şi "1989" (2014). Fiecare dintre albumele sale de studio s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.
 
“Love Story”, primul single al celui de-al doilea disc, este cel mai mare succes al ei până în prezent.

 
Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. Este deținătoarea, printre multe altele, a 10 premii Grammy, 19 American Music Awards, 22 Billboard Music Awards, 11 premii Country Music și 10 trofee People's Choice. 
 
Aceeași publicaţie a desemnat-o, de două ori, Femeia Anului, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.  Totodată, revista "Forbes" a clasat-o pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri din 2009, după ce a câștigat $18 milioane. (foto: www.theguardian.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate