Romantic FM MENIU
A avut o serie lunga de hituri in Anglia anilor ’70, inainte de era punk. Abia in 1979 a reusit sa patrunda si in Top 5 american, cu piesa "Stumblin’ In", duet alaturi de solistul Chris Norman.
Data nasterii: 3 iunie 1950 
Origini: Detroit, Michigan, SUA
Cariera: cantareata, textiera, actrita
Website: www.suziquatro.com


Susan Kay Quatro a avut o serie lunga de hituri in Marea Britanie in anii ’70, inainte de era punk, dar a ramas aproape necunsocuta in Statele Unite ale Americii.

Abia in 1979 a reusit sa patrunda in Top 5 american, cu piesa "Stumblin’ In", duet cu Chris Norman.
 

A debutat la varsta de opt ani, cantand la bongo in fomatia de jazz a tatalui sau, Art Quatro. A renuntat la scoala cand avea 14 ani pentru a aparea ca dansatoare la o emisiune TV, iar una an mai tarziu a format un grup impreuna cu surorile sale, intitulat "Suzi si cautatoarele de placeri".
 
A avut o serie lunga de hituri in Anglia anilor ’70, inainte de era punk. A reusit sa influenteze o intreaga generatie de interprete de rock. 
 

In anii ’80-’90, si-a pastrat o imagine discreta desi a jucat in cateva productii televizate sau piese de teatru.


In prezent, artista locuieste in Germania impreuna cu cel de-al doilea sot, organizator de concerte. Despre secretul unei casnicii durabile, cantareata declara: "Am fost ceruta de nevasta de 35 de ori, dar pe cei doi barbati cu care m-am casatorit, eu i-am cerut."
 
Artista sustine ca numele modelului Audi Quattro a fost inspirat de numele sau. Se intampla in anul 2006. "Urmau sa ma foloseasca pe mine pentru campania publicitara. Dupa care nu au mai vrut sa cheltuie atatia bani, asa ca au mai adaugat un 't' la nume. Acesta este adevarul", a afirmat la acea vreme Quatro. foto: classicrockmagazine.com.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate