Romantic FM MENIU
Trupa a devenit celebra datorita unor piese precum "Goodbye Stranger", "Bloody Well Right", "The Logical Song", "It´s Raining Again" sau "Take The Long Way Home".
Data aparitiei: 1969
Origini: UK
Cariera: rock, rock progressiv, art rock
Website: supertramp.com
 
 
Trupa a lansat o serie de albume de succes in anii '70 si la inceputul anilor '80.
 
A devenit celebra datorita unor piese precum "Goodbye Stranger", "Bloody Well Right", "The Logical Song", "It's Raining Again" sau "Take The Long Way Home".
 

Grupul s-a bucurat de o popularitate imensa in SUA, Canada, majoritatea tarilor din Europa, dar si in Africa de Sud, Australia si Brazilia. 

Albumul "Breakfast in America", lansat in 1979, a fost un mare succes si in Regatul Unit, ajungand pana pe locul al treilea in clasamente si avand doua single-uri in top 10.
 
In toamna anului 2010, membrii grupului au realizat un turneu european pentru sarbatorirea a 40 de ani de la infiintare. Turneul a inclus 35 de concerte in Franta, Germania, Austria, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Olanda, Marea Britanie si Irlanda.
 

Muzicianul si compozitorul britanic Charles Roger Pomfret Hodgson a fost unul dintre solisti si membru fondator al trupei. Este nascut pe 21 martie 1950. A compus si cantat unele dintre cele mai mari hituri ale grupului, precum: "Dreamer", "Give a Little Bit", "The Logical Song" sau "Breakfast in America". 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate