Romantic FM MENIU
Shania Twain
ARTIȘTI ROMANTICI

Shania Twain

1 Ianuarie
A fost distinsă de cinci ori cu Premiul Grammy și a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume. A devenit faimoasă odată cu apariția celui de-al treilea disc din carieră, "Come On Over".

Data naşterii: 28 august 1965
Origini: Windsor, Ontario, Canada
Cariera: cantareata, cantautoare
Website: www.shaniatwain.com

Numele real al artistei este Eilleen Regina Edwards. Este singura interpretă ce a reușit performanța de a câștiga trei discuri de diamant în SUA. În topul celor mai de succes artiști canadieni, Shania Twain se află pe locul al doilea, prima poziție fiind ocupată de Celine Dion, scrie en.wikipedia.org.
 

Nu a mai intrat în studiourile de înregistrare din anul 2002, dar a apărut în diferite emisiuni de televiziune, precum "American Idol", la care a participat în calitate de membru al juriului.
 
În iarna anului 2012, cântăreața a revenit însă pe scena muzicală după o pauză de opt ani, susținând un concert în Las Vegas, la Colosseum-ul de la Caesars Palace. Spectacolul a fost primul dintr-o listă lungă pe care artista de origine canadiana le-a susținut în acest loc până în anul 2014.


În anul 2011, a publicat un volum de memorii, în care a dezvăluit diverse aspecte din viața ei publică și privată, precum succesul obținut într-o industrie dominată de bărbați, cum este cea a muzicii country, moartea tragică a părinților ei, într-un accident de automobil produs în anul 1987, în urma căreia Shania a devenit tutorele celor trei frați mai mici.
 
"Această carte este o relatare onestă și completa a vieții mele, spusă cu cuvintele mele", declara la vremea aceea cântăreața. Tot în 2011, artista a debutat pe postul de televiziune OWN al realizatoarei Oprah Winfrey cu un talk show intitulat "Why Not? With Shania Twain".

 
Cântăreața a fost căsătorită cu Robert "Matt" Lange, cu care are un băiat în vârstă de 11 ani. Viața personală a vedetei a reprezentat unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor după divorțul de producătorul muzical, în 2008, în urma unei relații extraconjugale a acestuia cu cea mai bună prietenă a artistei, Marie-Anne Thiébaud. În prezent, Shania este căsătorită tocmai cu fostul soț al lui Marie-Anne Thiébaud. 
 


Încă din 2015, artista canadiană promite lansarea unui nou album, "Now", ce va apărea la începutul acestei toamne, pe 29 septembrie 2017. Până atunci, ne oferă o piesă de pe acest material, primul single extras, "Life's About to Get Good", ce a fost cântat live pentru prima dată la Stagecoach Festival, în faţa unui public de 75.000 de persoane. 
 
După turneul de adio desfăşurat în 2015 şi 2016, revenirea sa a fost una surprinzătoare şi plăcută pentru admiratorii din întreaga lume. Despre noul disc spune că este "o adevărată experienţă solo", faţă de hiturile vechi, care au fost scrise de ea și fostul soț, Robert Lange. (foto: www.whiskeyriff.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate