Romantic FM MENIU
Saragossa Band
ARTIȘTI ROMANTICI

Saragossa Band

1 Ianuarie
Formația germană a devenit cunoscută în anul 1978, odată cu lansarea cântecului "Big Bamboo".

Formația germană a devenit cunoscută în anul 1978, odată cu lansarea cântecului "Big Bamboo" și este una din cele mai cunoscute formaţii pentru petreceri din Germania.
 
Au urmat hituri precum "Rasta Man" şi "Zabadak", care au ajuns pe prima poziţie în clasamentele muzicale din Germania. 


Cântecele "Red Ginger" şi "Aiko Aiko" au ocupat şi ele poziţii fruntaşe în topuri, dar poate că succesul pentru care formația este îndrăgită și azi este "Agadou". Piesa a devenit foarte populară în cluburi, și a dus la preluarea ei, în multe variante de interpretate.
 
Muzica grupului Saragossa Band îmbină elemente de samba şi calypso (stil muzical apărut în Trinidad Tobago la începutul secolului XX).  La mai bine de 30 de ani de la debut, continuă să aibă succes și să dea încă tonul multor petreceri pe ritmurile electrizante ale hiturilor care l-au consacrat. (foto: MetroLyrics.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate