Romantic FM MENIU
Sam Brown
ARTIȘTI ROMANTICI

Sam Brown

1 Ianuarie
Si-a inceput cariera muzicala la varsta de paisprezece ani, pe vremea cand facea backing vocals pentru albumul trupei "Small Faces", in 1978. Data nasterii: 7 octombrie 1964 (50 ani)
Origini: Londra, Anglia
Cariera: cantareata, cantautoare
Website: onecandle.co.uk


Si-a inceput cariera muzicala la varsta de paisprezece ani, pe vremea cand facea backing vocals pentru albumul trupei "Small Faces", in 1978.

Pana la varsta de douazeci de ani, a cantat cu Steve Marriott, Sade, Spandau Ballet si Barclay James Harvest.

Piesa cea mai de succes este "Stop", lansata ca single in 1988. A emis un album cu acelasi nume, in acelasi an. Alte cantece incluse pe acesta sunt "Walking Back To Me", "This Feeling" si "Can I Get a Witness".

Albumul s-a vandut in peste 2 milioane si jumatate de exemplare in intreaga lume, in mod special in Marea Britanie si Australia. foto: onecandle.co.uk
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate