Romantic FM MENIU
Roxette
Data înființării: 1986
Origini: Halmstad, Suedia
Cariera: pop, rock
Website: roxette.se

Formată la începutul anilor ´80, Roxette este astăzi cel mai cunoscut duo din Suedia, cu 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume și 40 de hituri lansate. Membrii trupei pop sunt Marie Fredriksson și Per Gessle. 
 
"The Look", "Joyride", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Listen to Your Heart" sau "Milk and Toast and Honey" sunt câteva dintre cele mai iubite cântece care au făcut înconjurul lumii și au ocupat locuri fruntașe în topurile de specialitate.

 

Primul album, "Pearls of Passion", a fost lansat in toamna anului 1986. Au obtinut, de-a lungul vremii, importante premii, printre care cateva Grammy-uri, impreuna dar si separat. 
 
Anul 2002 a fost unul de cumpăna în cariera trupei. Și aceasta deoarece Marie a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier, suferind o operație complicată, urmată de mai multe luni de tratament și câțiva ani de pauză în muzică. 
 
S-au reunit în anul 2010, după aproape 10 ani, iar în 2011 au lansat cel de-al optulea album de studio, "Charm School". Primul extras pe single al acestui disc este "She's Got Nothing On (But the Radio). (foto: magic.co.uk)
 

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate