Romantic FM MENIU
Formata la inceputul anilor ´80, Roxette este astazi cel mai cunoscut duo din Suedia, cu 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si aproape 40 de hit-uri lansate.
Data nasterii: 1986

Origini: Halmstad, Suedia

Cariera: pop, rock

Website: roxette.se


 
Membrii trupei pop sunt Marie Fredriksson si Per Gessle. Per Gessle implineste pe 12 ianuarie 53 de ani. Formata la inceputul anilor '80, Roxette este astazi cel mai cunoscut duo din Suedia, cu 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si aproape 40 de hit-uri lansate.
 

"The Look", "Joyride", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Listen to Your Heart" sau "Milk and Toast and Honey" sunt cateva dintre cele mai iubite cantece care au facut inconjurul lumii si au ocupat locuri fruntase in topurile de specialitate.

 

Primul album, "Pearls of Passion", a fost lansat in toamna anului 1986. Au obtinut, de-a lungul vremii, importante premii, printre care cateva Grammy-uri, impreuna dar si separat. 
 

Anul 2002 a fost unul de cumpana in cariera trupei. Si aceasta deoarece Marie a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier, suferind o operatie complicata, urmata de mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza. 
 

S-au reunit in anul 2010, dupa aproape 10 ani, iar in 2011 au lansat cel de-al 8-lea album de studio, "Charm School". Primul extras pe single al acestui disc este "She's Got Nothing On (But the Radio). foto: magic.co.uk 

Iata videoclipul! 
 


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate