Romantic FM MENIU
Ronan Keating
ARTIȘTI ROMANTICI

Ronan Keating

1 Ianuarie
A fost liderul trupei irlandeze Boyzone, din care a făcut parte de la vârsta de 16 ani.
Ronan Patrick John Keating s-a născut în data de 3 martie 1977.

Se crede un bărbat romantic si de modă veche: "M-am alăturat trupei Boyzone când aveam 16 ani și am călătorit de vreo trei sau patru ori în jurul lumii, unde am întâlnit o sumedenie de oameni noi și diferiți. Simt că am făcut tot ceea ce majoritatea oamenilor nu face până la 30-40 de ani... Așa că, pasul următor pentru mine a fost să mă căsătoresc cu femeia pe care o iubesc, alături de care vreau să îmi petrec toată viața." 


S-a căsătorit cu un fost model, Yvonne Connelly, în primăvara anului 1998, pe o plaja din insula caraibiana Nevis, la câteva luni de la moartea mamei sale. Au împreună trei copii.
 
Boyzone a fost una dintre cele mai bine vândute trupe în perioada de glorie, anii '90. Trupa a lansat patru albume de locul întâi, cu vânzări de aproximativ 20 de milioane de discuri până în 2008.


Boyzone a fost înființată de către Louis Walsh, cunoscut ca manager al cântărețului Johnny Logan și al trupei Westlife. Într-un anunț apărut în mai multe ziare irlandeze se spunea că se așteaptă la audiții tineri pentru înființarea unei noi trupe pop: "versiunea irlandeză a grupului Take That". În jur de 300 de cântăreți au fost audiați și 50 selectați. În final au rămas cei 5 irlandezi: Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating, Shane Lynch și Stephen Gately.

În 2007, băieții s-au reunit după o pauză de 7 ani. Revenirea a fost marcată printr-un nou album, "Back Again... No Matter What". Piesa "Love You Anyway" ajungea, în octombrie 2008, în Top 5 din Marea Britanie.

 
La începutul lunii martie 2010, grupul a lansat un nou material de studio, "Brother", al cărui prim single este piesa "Gave It All Away".
Aceasta a fost prima piesă lansată de băieți după moartea colegului lor de trupă, Stephen Gately, ce s-a stins în octombrie 2011, la vârsta de 33 de ani, în casa sa de vacanță din Mallorca.

 
Ronan Keating are o carieră impresionantă iar din portofoliul său fac parte și etapa în care a fost prezentatorul unor emisiun de televiziune sau cea în care s-a angajat ca vânzător de pantofi într-un magazin din Dublin.
 
A cochetat și cu sportul, cu atletismul, fiind gata să participe la Olimpiada de la Sydney, din 2000, însă dragostea pentru muzică s-a dovedit a fi mai puternică, iar intrarea în trupa Boyzone a însemnat finalul carierei sale de atlet.  Din 1999, artistul s-a decis să înceapă și o carieră solo, lansând până-n prezent un număr de nouă albume, cel mai recent fiind apărut în 2016, "Time of My Life". (foto: News.com.au)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate