Romantic FM MENIU
Robert Palmer
ARTIȘTI ROMANTICI

Robert Palmer

1 Ianuarie
Ultimul album lansat de artist a fost "Drive", apărut în primăvara anului 2003.
Robert Allen Palmer (19 ianuarie 1949 - 26 septembrie 2003)
 
Muzicianul britanic, ce s-a stins din viață la Paris, în urma unui atac de cord, este cunoscut pentru succesele "Addicted to Love", "Mercy Mercy Me (The Ecology)" / "I Want You", "Some Guys Have All the Luck" sau "Didn't Mean to Turn You On". 

Ultimul album lansat de artist a fost "Drive", apărut în primăvara anului 2003.
 
Robert Palmer a început să cânte în prima parte a anilor '70 în trupe precum Mandrake Paddle Steamer, Dada sau Power Station, dar a devenit cu adevărat celebru abia în anii '80, când s-a decis pentru o carieră solo. 
 
Piesa lansată în 1986, "Addicted to Love", inclusă pe albumul solo "Riptide", și apărută ca al doilea single al discului, a beneficiat de unul dintre cele mai celebre videoclipuri din istoria muzicii rock, realizat cu ajutorul mai multor domnișoare din modeling. Piesa a înregistrat un mare succes, ajungând în fruntea clasamentelor muzicale de la acea vreme, printre care Billboard Top Rock Tracks. (www.aplantage.deviantart.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate