Romantic FM MENIU
Patrick Swayze
ARTIȘTI ROMANTICI

Patrick Swayze

1 Ianuarie
Este binecunoscut pentru rolurile sale romantice din peliculele "Dirty Dancing" din 1987 si "Ghost" din 1990.
18 august 1952 - 14 septembrie 2009
Origini: Houston, Texas, SUA
Cariera: actor, dansator, cantaret
Website: patrickswayze.net
 


Este binecunoscut pentru rolurile sale romantice din peliculele "Dirty Dancing" din 1987 si "Ghost" din 1990. 

A jucat insa cu acelasi succes si in filme de actiune ca "Point Break" (1991). In acel an, publicatia People Magazin l-a catalogat drept "Cel mai sexy barbat in viata".In anul 2007 artistul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic in stadiul IV, boala cu care s-a luptat timp de doi ani de zile.

Artistul a intrat in istorie, la un an dupa moartea sa, gratie fanilor sai, care au tinut sa comemoreze un an de la disparitia starului postand un numar record de comentarii pe pagina de Facebook a actorului american. Nu mai putin de 10.260 de comentarii.

Potrivit Guinness Book Of World Records, admiratorii artistului au contribuit atunci  la stabilirea unui nou record la categoria cel mai mare numar de comentarii postate vreodata pe Facebook. 

"She's Like the Wind" este marele hit lansat de Swayze in anul 1987.  Balada a reusit sa ajunga pe locul 3 in Billboard Hot 100, insa a cucerit prima pozitie in clasamentul Adult Contemporary.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate