Romantic FM MENIU
Patricia Kaas
ARTIȘTI ROMANTICI

Patricia Kaas

1 Ianuarie
Anul 1988 i-a adus premiul "Victoires de la Musique", cel mai important trofeu acordat anual in muzica franceza.
Data nașterii: 5 decembrie 1966
Origini: Forbach, Lorraine, Franța
Cariera: cantautoare, actriță
Website: www.patriciakaas.net
 

S-a născut într-o familie simplă și a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce a determinat-o mai târziu să își construiască o carieră în acest domeniu. 
 
De peste 25 de ani, reușeste să fie adulată în toată lumea, datorită vocii calde și aparițiilor diafane.
 
Primul album a fost lansat în 1988, "Mademoiselle chante..." Odată cu apariția acestuia, Patricia Kaas și-a creat un stil și o tendință anume cu melodii precum "Mon mec a moi" sau "Mademoiselle chante le blues", reușind să câștige astfel milioane de fani.


Anul 1988 i-a adus și premiul "Victoires de la Musique", cel mai important trofeu acordat anual în muzica franceză.
 
Lansarea materialului discografic "Kabaret", în 2008, a fost un alt mare pas în carieră, iar succesul său a depășit toate granițele. Albumul s-a vândut în peste 47 de țări, în mai mult de 16 milioane de exemplare.



Artista a cochetat și cu marele ecran, în 2002 primind primul rol important - în filmul "And now... Ladies & Gentlemen". 
 
În anul 2011 s-a oprit la cÂte ceva despre propria-i viață, lansând cartea autobiografică "L'Ombre de ma Voix" (În umbra vocii mele).
 
În 2012, Patricia Kaas a realizat un material discografic de excepție aducând un tribut legendarei Edith Piaf, de la moartea căreia s-au împlinit 50 de ani. Turneul de promovare a albumului a fost unul de amploare, în peste 45 de țări. (foto: www.ladepeche.fr)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate