Romantic FM MENIU
"Please Don´t Let Me Go" (Audio)
Artistul britanic a publicat recent online o variantă acustică a piesei "Please Don't Let Me Go". 

 
Cântecul, în versiunea de studio, face parte din albumul de debut al solistului, "Olly Murs", lansat în 2010. Discul a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute ale anului.
 
Compusă de Olly împreună cu Claude Kelly și Steve Robson, piesa a debutat în august 2010 pe prima poziție în topul single-urilor din Marea Britanie și a fost nominalizată, de asemenea, la premiile Brit în 2011 pentru Best British Single.
 
Succesul său nu s-a oprit aici. Cel de-al doilea material discografic, "In Case You Didn’t Know", a reușit să mai urce un loc în top, aducându-i artistului primul album Number One în UK. 

 
A urmat discul "Right Place Right Time", ce a inclus hitul "Troublemaker".

 
"Never Been Better", discul de studio cu numărul trei, a fost lansat la o distanță de doi ani de precedentul, în noiembrie 2014, și a debutat pe prima poziție în clasamentul albumelor din UK. Single-urile extrase de pe acest disc au fost "Wrapped Up", "Seasons", "Up".  
 
Pe 11 noiembrie 2016, Olly Murs a lansat un nou album, intitulat "24HRS". (foto: www.capitalfm.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate