Romantic FM MENIU
Oceana Mahlmann s-a născut pe 23 ianuarie 1982, la Berlin.
Oceana Mahlmann s-a născut pe 23 ianuarie 1982, la Berlin.
 
Oceana este artista care aduce muzica soul a anilor '60-'70 în actualitate și combină moștenirea ei culturală cu sound-ul internațional într-un mod autentic. Numele ei înseamnă "adâncurile Oceanului".

Provine dintr-o familie de artiști (mama - un designer haute-couture din Germania, tatăl – muzician din Colonia Caraibeană Franceză), fiind înconjurată încă din copilărie de artiști, muzicieni și oameni din industria filmului, personalități care i-au influențat dezvoltarea artistica.
 
A luat de mică lecții de balet, iar la 5 ani primea primul său rol într-un film. Pe lângă muzică, este interesată atât de modă cât și de fotografie. A lucrat o vreme ca și coregraf pentru videoclipurile unor trupe germane, dar și ca backing singer pentru solistul vocal al trupei Seed, câștigând experienâă pe scenă alături de aceasta.

"Cry Cry" este primul single extras din albumul de debut, "Love Supply", și a devenit rapid una dintre cele mai des cerute piese în playlisturile radiourilor din lume.
 
"Întotdeauna spun că muzica e un `melange`, e un amestec, ața cum sunt și eu. Stilul meu are puțin din toate. În principal e caracterizat de muzica pe care am ascultat-o în copilărie și care m-a influențat cel mai tare: funk, soul, reggae și desigur hip-hop", spune Oceana.

"Textele mele sunt despre situații și idei ce rezultă din viața mea și împrejur. Spun mici anecdote ce pot fi povești triste ca în cazul <Cry, Cry>. Dar de asemenea evidențiez faptul că nu trebuie să încetezi să crezi sau să renunți. Vreau ca muzica mea să transmită bucurie și fericire. E vorba despre fericire și transmiterea unui sentiment care te scoate din cotidian. Desigur sunt și melancolică dar am o viziune pozitivă asupra vieții".


În vara anului 2012, artista a lansat cel de-al doilea material discografic din carieră, "My House". Piesa "Endless Summer" a reprezentat imnul oficial al campionatului european de fotbal, UEFA 2012. (Surse: best-event.ro, ro.wikipedia.org; foto: fanart.tv)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate