Romantic FM MENIU
Nancy Sinatra
ARTIȘTI ROMANTICI

Nancy Sinatra

1 Ianuarie
Clipul, aici:
Nancy Sandra Sinatra s-a născut pe 8 iunie 1940. Este cântăreață și actriță americană, fiica celebrului artist Frank Sinatra și a lui Nancy Barbato, prima soție a cântărețului. A moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui, însă nu a atins niciodată popularitatea acestuia.
 
Nancy Sinatra a debutat în domeniul muzical precum și în actorie la începutul anilor '60, dar inițial a obținut un succes numai în Europa și Japonia. 
 
A înregistrat o performanță în 1966, când melodia "These Boots Are Made for Walkin" ajungea pe locul #1 în topuri, pe 17 februarie. A rămas cea mai cunoscută melodie a ei.


Cu filmul a cochetat pentru o scurtă perioadă de timp. Cover-ul din 1967 al melodiei Bang Bang (You shot me down), cântată de Cher,  a fost folosit de Quentin Tarantino pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill: Vol. 1." 

 
Tot în 1967, Nancy a lansat, în duet cu tatăl ei, succesul "Somethin' stupid". (foto: www.tumblr.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate