Romantic FM MENIU
Mary J. Blige
ARTIȘTI ROMANTICI

Mary J. Blige

1 Ianuarie
Cel de-al treilea album din cariera artistei, "Share My World", ajunge pe locul 1 in topul american, in clasamente intrand de asemenea si extrasele pe single "Everything", "I Can Love You" si "Love Is All We Need".
Data nasterii: 11 ianuarie 1971 (43 ani)
Origini: The Bronx, New York, SUA
Cariera: cantareata, cantautoare, actrita
Website: mjblige.com 

 
S-a nascut in Bronx, insa a crescut in Sud, in orasul Savannah (in care este plasata si o parte din actiunea celebrului film "Pe aripile vantului"). 
 

Asadar, nu putea debuta altfel decat cantand in corul unei biserici. Interesul ei pentru un alt gen de muzica se manifesta prin inregistrarea unei casete demo, "Caught In Rapture", inregistrata in studioul de Karaoke al unui supermarket. 
 

Mary J. Blige isi pastreaza insa orientarea spre stilul soul, prin albumul de debut "What's the 411?", lansat in 1992 si pe care apar raperi consacrati precum Heavy D. sau Grand Puba. 
 

Primul extras pe single, "Real love", i-a adus artistei calificativul de cea mai buna debutanta a anului. Cel de-al treilea album, "Share My World", ajunge pe locul 1 in topul american, in clasamente intrand de asemenea si extrasele pe single "Everything", "I Can Love You" si "Love Is All We Need".  

Alaturi de acestea, unele dintre cele mai romantice si de succes cantece ale artistei sunt: "Not Gon' Cry", "As" ( impreuna cu George Michael) sau "Seven Days". 


In anul 2011, Mary J. Blige a lansat cel de-al 10-lea album de studio al carui titlu este asemenator cu al celui aparut in 1994, "My Life II... The Journey Continues (Act 1)", si al carui prim extras pe single este piesa "25/8". Iat-o!  foto: theurbandaily.com 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate