Romantic FM MENIU
In peste 25 de ani de cariera, Lara Fabian a reusit sa cucereasca milioane de fani cu vocea exceptionala si unica din piese precum "I Am who I Am", "Love By Grace", "Adagio" sau "I Will Love Again" ( numarul 1 in B
Data nașterii: 9 ianuarie 1970 
Origini: Etterbeek, Belgia
Carieră: cantareata, actrita, cantautoare
Website: larafabian.com


În peste 25 de ani de carieră, Lara Fabian a reușit să cucerească milioane de fani cu vocea excepțională și unică din piese precum "Adagio" sau "I Will Love Again.
    
Lara Fabian este o artistă plină de talent, căldură, dăruire și o forță interpretativă excepțională. Pe numele său real Lara Croakaert, artista cântă în franceză, italiană, engleză și spaniolă. Prin fiecare melodie cântată, Lara reușește să transmită îngerilor săi (căci așa își denumește fanii) emoție și sensibilitate, aducându-i într-o lume unică unde versurile din melodii precum "Caruso", "Je t’aime", "Je suis Malade", prind viață!

Recunoașterea internaționaă a venit  în anul 1988, când a reprezentat Luxemburgul la festivalul Eurovision Song Contest cu piesa "Croire", clasându-se pe locul 4. Cântecul s-a vândut în peste 500.000 de exemplare. 

 

Primul album a fost lansat în 1991 și a primit aprecierea criticilor, aducându-i nominalizarea la premiile Felix precum și un turneu de doi ani în Canada.

În anul 1994 lansează al doilea album din carieră, "Carpe Diem", ce i-a adus de trei ori premiile Felix și Junos (varianta Oscarurilor muzicale în Canada). În 1996 a fost aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea sa personajului Esmeralda din "The Hunchback of Notre Dame".

Cel de-al șaselea album de studio, intitulat "TLFM", scris și compus în totalitate de artistă, este un omagiu adus celor 12 femei care au ajutat-o să devină artistă și femeie de succes, printre acestea numărându-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida, France Gall, Francoise Hardy și Edith Piaf.
 
A câștigat, de-a lungul carierei, cinci premii Juno, 2 World Music Awards și zeci de alte distincții internaționale. (foto: max-pix.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate