Romantic FM MENIU
Gabriella Cilmi
ARTIȘTI ROMANTICI

Gabriella Cilmi

1 Ianuarie
Gabriella Lucia Cilmi
Este una dintre revelațiile actualului peisaj muzical internațional, tânără, isteață și desigur, talentată. S-a născut pe 10 octombrie 1991, la Melbourne (Australia).
 
Înainte de a împlini șaisprezece ani, Cilmi a cântat alături de muzicienii Mutya Buena și Nouvelle Vague, a înregistrat pentru coloanele sonore ale mail multor filme și a avut câteva apariții la posturile de televiziune din Australia și Regatul Unit. 

Albumul de debut, intitulat "Lessons to Be Learned" a apărut în 2008 și a fost un real succes atât în rândul criticilor cât și al publicului, obținând poziții bune în clasamentele de specialitate din țările anglofone. Presa din Regatul Unit aprecia la vremea lansării albumului "talentul uriaș" pe care îl are artista, apreciind că este o "nouă senzație" și numind-o chiar "noua Amy Winehouse".
 
La numai șaisprezece ani, adolescenta australiană cucerea topurile muzicale, devenea cel mai bun artist debutant în Marea Britanie, ce deținea și cel mai bun album.
 
Primul single extras de pe album, "Sweet About Me", a debutat pe poziția 68 în topurile britanice, dar câteva săptămâni mai târziu ocupa poziția a șasea. 

 
Cel de-al doilea album de studio al Gabriellei Cilmi, "Ten", a apărut în primăvara anului 2010, iar pentru promovarea acestuia, solista a lansat un disc single în avans, la începutul aceluiași an, intitulat "On a Mission".
 
În toamna anului 2013, După o pauză de doi ani, Gabriella Cilmi a revinit pe piață cu cel de-al treilea material de studio, "The Sting", o colecție de douăsprezece cântece pop, soul și blues. (foto: alchetron.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate