Romantic FM MENIU
Emeli Sandé
ARTIȘTI ROMANTICI

Emeli Sandé

1 Ianuarie
"Sărbători cu cântece romantice"!
Anul acesta, la Romantic FM, sărbătorile încep cu cele mai frumoase cântece și cei mai romantici artiști! 

În perioada 20 noiembrie – 10 decembrie, ascultă cele mai frumoase cântece pe 101.9 FM, prinde indiciile zilnice și trimite-le, prin sms sau pe Whatsapp, la numărul 0756561000! 

Ai șansa de a câștiga o excursie de neuitat la Viena de sărbători!

http://romanticfm.ro/concursuri/romantic-fm-lanseaza-campania-sarbatori-cu-cantece-romantice-19
 
 
Emeli Sandé a intrat în atenția publicului după colaborarea sa cu rapper-ul Chipmunk pentru piesa ”Diamond Rings”. Se întâmpla atunci ca solista să ajungă pentru prima dată în top 10 al UK Singles Chart.
 
Primul single a fost "Heaven", lansat în 2011 și începând cu acest an cariera sa a luat o amploare remarcabilă.  Și-a câştigat celebritatea cu piese precum "My Kind of Love" sau "Read All About It". Albumul de debut, "Our Version of Events", apărut în iarna anului 2012, s-a bucurat de un real succes, iar  Emeli Sandé devine unul dintre cele mai importante nume ale scenei muzicale din Marea Britanie. De atunci, cariera muzicală a solistei este într-o continuă ascensiune.


În 2013, Emeli Sandé i-a întrecut pe cei de la The Beatles, întrecând recordul celei mai lungi prezențe în Top Ten din Marea Britanie cu un album de debut.
 
A colaborat cu mulți artiști renumiși, pentru unii dintre ei, și nu puțini, compunând piese de succes. Printre aceștia se numără Leona Lewis, Preeya Kalidas, Cheryl Cole, Tinnie Tempah, Labrinth sau David Guetta. Acesta din urmă lansa alături de solistă, în 2015, single-ul ”What I Did For Love”.

 
În 2013, câștiga premiul pentru cel mai bun artist britanic la gala Black Entertainment Television (BET). Gala se organizează din 2001, de Black Entertainment Television și recompensează evoluțiile artiștilor afro-americani sau provenind din alte grupuri minoritare în muzică, actorie, sport și alte domenii din industria de divertisment.
 
Anul acesta, Emeli Sandé a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă solo britanică, în cadrul ceremoniei de decernare a Brit Awards 2017, cele mai importante premii ale industriei muzicale britanice.


Iat-o alături de un alt artist britanic, Labrinth, cu o piesă din 2012, ajunsă pe prima poziție a topului britanic de single-uri, nominaltzată la categoria "Cel mai bun single britanic" din cadrul premiile BRIT 2013 și inclusă pe albumul de debut al solistului, "Electronic Earth". (foto: www.breatheheavy.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate