Romantic FM MENIU
La Romantic FM, sărbătorile încep cu cele mai frumoase cântece și cei mai romantici artiști!

Ed Sheeran este primul artist cu toate piesele unui album în top 20, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o săptămână din ultimii 20 de ani.


În perioada 20 noiembrie – 10 decembrie, ascultă cele mai frumoase cântece pe 101.9 FM, prinde indiciile zilnice și trimite-le, prin sms sau pe Whatsapp, la numărul 0756561000! 

Ai șansa de a câștiga o excursie de neuitat la Viena de sărbători!

http://romanticfm.ro/concursuri/romantic-fm-lanseaza-campania-sarbatori-cu-cantece-romantice-19
 

În primăvara acestui an, solistul britanic a făcut istorie cu cel de-al treilea album, "÷" (Divide), care a devenit cel mai rapid vândut album al unui artist masculin din istorie, relatează The Independent, citată de Agerpres.
 
În martie 2017, "Divide" debuta pe locul 1 în topul Official UK Album Charts, cu 672.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

 
Potrivit The Independent, "÷" este albumul cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile după "25", semnat de Adele și "Be Here Now", al celor de la Oasis.
"÷" (Divide) a fost recompensat cu două discuri de platină. Artistul a obținut, de asemenea, performanța de a avea nouă cântece în topul Official Singles. 

Totodată, în timp ce noul disc ocupa locul 1 în UK Albums Chart, cele două albume anterioare ale artistului, "x" (Multiply) și "+" (Plus) se aflau pe primele cinci locuri, pe poziția a patra, respectiv, a cincea.
 

Ed este primul artist cu toate piesele unui album în top 20, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o săptămână din ultimii 20 de ani.
 
Unul dintre primele sale două single-uri de pe album, "Shape Of You", devenea  cea mai ascultată piesă din istoria US Top 40, depășind recordurile înregistrate de The Weeknd și de Stormzy pe platformele de streaming. 

 
”Perfect” este piesa de care mă simt cel mai mândru, cred că este cea mai bună melodie pe care am compus-o până acum!”, scria Ed Sheeran în primele zile ale lunii noiembrie pe pagina sa de pe o rețea de socializare. 
 
Piesa ”Perfect” este extrasă de pe același album, "Divide", cel de-al treilea al artistului, lansat la 3 martie 2017. Materialul discografic a doborât recordul de streamuri pe Spotify (68 de milioane). 
 

Solistul a reușit prin videoclipurile lansate până acum ale pieselor acestui album să adune pe canalul YouTube peste 1 miliard de vizualizări. Discul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topurile a 14 țări, inclusiv SUA, Anglia, Canada și Australia. (foto: billboard.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate