Romantic FM MENIU
Sextetul a inregistrat cateva hituri de succes in perioada anilor ´80, in intreaga Europa. "Radio" a devenit mare hit si in Japonia, iar "P.S." a ajuns in Top 50 Billboard Hot Dance Club Play in 1981. Data nasterii: 1979
Origini: Olanda
Cariera: pop,dance
Website: dollydots.com


Componenta: Angela Groothuizen, Angela Kramers, Anita Heilker, Patty Zomer, Esther Oosterbeek si Ria Brieffies.

Sextetul este foarte popular in Olanda si nu numai. A inregistrat cateva hituri de succes in perioada anilor '80, in intreaga Europa. "Radio" a devenit mare hit si in Japonia, iar "P.S." a ajuns in Top 50 Billboard Hot Dance Club Play in 1981.La jumatatea anilor '80, fetele au inregistrat succese si pe micul ecran, realizand propriul serial TV, "Barbie Dolls".

Anita Heilker paraseste grupul in 1985 pentru o cariera solo. Ea devine, mai apoi, vocea olandeza a personajului "Donald Duck". A revenit anul trecut pe scena muzicala olandeza, cu propriul spectacol intitulat "The Winner Is..."

Dat fiind succesul inregistrat pe micul ecran, cele cinci membre ramase ale grupului au avut planuri pentru realizarea unui film la Hollywood. Planul s-a concretizat in pelicula "Dutch Treat", lansata in 1987. Filmul, ca si coloana sonora, a fost un succes modest in Olanda, si nu a fost lansat in Statele Unite din cauza comentariilor negative.Grupul s-a destramat in 1988, pentru a se reuni in 1998, si mai tarziu, intre anii 2006 si 2007.

Ria Brieffies a pierdut lupta cu cancerul, s-a stins din viata in vara anului 2009. Angela Groothuizen a anuntat atunci ca fara Ria, grupul nu va mai canta niciodata.

Printre cantecele cu rezonanta ale grupului se mai numara "Love Me Just a Little Bit More", "Don't give up" ori "Queen of sheeba".


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate