Romantic FM MENIU
Cutting Crew
ARTIȘTI ROMANTICI

Cutting Crew

1 Ianuarie
Trupa s-a reunit, dupa o pauza de doisprezece ani, pentru un nou material discografic, cel mai recent, de altfel, "Grinning Souls", lansat in 2006.
Data nasterii: 1985
Origini: Marea Britanie
Cariera: pop, rock
Website: cuttingcrew.co.uk
 
 
Cel mai mare succes al grupului britanic a fost piesa "(I Just) Died in Your Arms". A fost # 1 in topurile din Statele Unite ale Americii, Canada si Finlanda, iar in Marea Britanie, Suedia si Elvetia s-a aflat intre primele 5 pozitii ale clasamentelor muzicale.
 
Dupa o pauza de doisprezece ani, muzicienii s-au reunit pentru un nou material discografic, cel mai recent de altfel, "Grinning Souls", lansat in 2006.
 
Formula actuala este : Nick Van Eede (lvoce), Gareth Moulton (chitara), Sam Flynn (keyboards), Dominic Finley (bas) si Tom Arnold (tobe). Colin Farley, basist si vocalist al trupei intre anii 1985 - 1993, este nascut pe 24 februarie 1959.Iata, aici, si videoclipul piesei "Everything But My Pride", inclusa pe albumul "The Scattering", din 1989.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate