Romantic FM MENIU
 Carrie Underwood
ARTIȘTI ROMANTICI

Carrie Underwood

1 Ianuarie
In copilărie, Carrie Marie Underwood a cântat în corul unei biserici baptiste. A absolvit printre primii liceul şi a studiat comunicarea şi jurnalismul la Northeastern State University, terminând în 2006 cu magna cum laude. Data naşterii: 10 martie 1983
Origini: Muskogee, Oklahoma, SUA
Carieră: cantautoare, actriţă
Website: carrieunderwoodofficial.com

In copilărie, Carrie Marie Underwood a cântat în corul unei biserici baptiste. A absolvit printre primii liceul la Checotah High School şi a studiat comunicarea şi jurnalismul la Northeastern State University, terminând  în 2006 cu magna cum laude.

In anul 2004 a fost Miss la Northeastern State University şi în acelasi an s-a  înscris la o audiţie pentru emisiunea de televiziune interactiva "American Idol", pe care a şi câstigat-o,  în anul 2005.

Prima piesă  înregistrată a fost "Inside Your Heaven" ce a avut un mare succes şi s-a situat pe prima poziţie  în clasamentul Billboard Hot 100.


Primul album, "Some Hearts", a ajuns să ocupe locul 2  în acelasi top, a fost premiat cu 7 discuri de platină, fiind cel mai bine vândut album de debut al unui artist de muzică country din istoria Nielsen SoundScan. Albumul i-a adus trei premii Grammy, inclusiv pentru "Best New Artist".

In anul 2006, artista a donat  încasările realizate din vânzarea unui disc promotional unor campanii umanitare din Africa de Sud.


Al doilea album, "Carnival Ride", aparut în 2007, a fost din nou în fruntea clasamentelor (Billboard 200) obţinând alte două discuri de platină. Acelaşi succes şi loc au fost obţinute şi cu cel de-al treilea material din carieră, "Play On", lansat doi ani mai târziu, scrie en.wikipedia.org.

A câstigat, până-n prezent, patru premii Grammy. Discurile sale s-au vândut cu succes peste tot în lume, şi, toate, au fost câştigătoare ale premiilor American Music.


Este vegetariană de la vârsta de 13 ani şi a fost aleasă cea mai sexy vegetariană din lume în 2007. Din anul 2010 este căsătorită cu hocheistul canadian Mike Fisher.

Ca actriţă, a debutat în 2009, în serialul de televiziune "How I Met Your Mother", mai apoi a jucat în filmul "Soul Surfer".

Cel mai recent material discografic al artistei, "Blown Away", a apărut în primăvara anului 2012. Ca şi succesele precedente, discul a debutat pe primul loc în topul Billboard, iar Underwood devine astfel a treia artistă ce câştigă această poziţie de top cu trei albume de country, după Linda Ronstadt şi Faith Hill.

"See You Again" este cel de-al patrulea single extras de pe acest material discografic. foto: musiccityusanews.com


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate