Romantic FM MENIU
Cantecele sale au aparut pe coloanele sonore ale filmelor "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand) sau "Robin Hood" (&
Data nasterii: 5 noiembrie 1959
Origini: Kingston, Ontario, Canada
Cariera: cantaret, cantautor, muzician
Website: BryanAdams.com
 

Are radacini malteze din partea bunicii. Este unul dintre cei mai renumiti artisti canadieni. A debutat la varsta de 16 ani in concerte sustinute in diverse cluburi din Vancover.  Intre 1979 si 1982 a cantat in deschiderea concertelor trupelor  "The Kinks" si "Loveboy".
 
In 1981 a lansat, fara prea mare succes, albumul "You Want It You Got It". Cantecele sale au aparut pe coloanele sonore ale filmelor "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand) sau "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You").
 

De altfel, piesa ''Everything I Do, I Do It For You" s-a clasat pe primul loc timp de 16 saptamani consecutive in UK Single Charts si a ramas un record pana-n prezent.

In perioada anilor '80, artistul a vandut peste 55 milioane de albume. A avut 20 de hituri in US Top 10, fiind si primul artist canadian prezent cu un L.P. in acest clasament muzical.
 

Materialul discografic "Room Service" a fost lansat dupa o pauza de sase ani, in 2004.  Albumul a fost foarte bine primit in Europa, ajungand pe primul loc in topuri.
 
Cel mai recent album de studio a aparut in 2008, "11", insa are si materiale mai noi, lansate in 2010. Este vorba despre un disc live, intitulat "Bare Bones", precum si o compilatie, "Icon". 

"I Thought I'd Seen Everything" este primul extras pe single al discului "11".
 

Este un vegetarian convins. Printre marile lui pasiuni se numara fotografia, avand la activ cateva expozitii. A lucrat ca fotograf cu nume importante din muzica, precum Robert Plant, Placido Domingo, Celine Dion, Moby sau regretata Amy Winehouse.
 
Este unul dintre artistii filantropi, cele mai multe dintre activitatile in acest sens fiind dedicate fundatiei sale, "The Bryan Adams Foundation", care ajuta copii si tinerii din intreaga lume in privinta educatiei si oportunitatilor in domeniu. Adams este convins ca educatia este cel mai bun cadou pe care il poate primi un copil. foto: postershop.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate