Romantic FM MENIU
"Sărbători cu cântece romantice!"
Anul acesta, la Romantic FM, sărbătorile încep cu cele mai frumoase cântece și cei mai romantici artiști!
Ascultă-l aici pe Bryan Adams cu succesul din 1999, "Cloud #9"!


În perioada 20 noiembrie – 10 decembrie, ascultă cele mai frumoase cântece pe 101.9 FM, prinde indiciile zilnice și trimite-le, prin sms sau pe Whatsapp, la numărul 0756561000! 

Ascultă 101.9 FM și poți ajunge în iarna acrasta laTârgul de Crăciun de la Viena cu Romantic FM! Ai șansa de a câștiga o excursie de neuitat de sărbători!

http://romanticfm.ro/concursuri/romantic-fm-lanseaza-campania-sarbatori-cu-cantece-romantice-19

 
Bryan Adams s-a născut în Kingston, Ontario, Canada, la 5 noiembrie 1959. Are rădăcini malteze din partea bunicii sale. Este unul dintre cei mai renumiți artiști canadieni. A debutat la vârsta de 16 ani în concerte susținute în diverse cluburi din Vancover. Între 1979 și 1982 a cântat în deschiderea concertelor grupurilor "The Kinks" și "Loveboy".La începutul anilor 80, mai precis în 1981 a lansat, fără prea mare succes, albumul "You Want It You Got It".
 
Cântecele sale au apărut pe coloanele sonore ale filmelor "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand) sau "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You").

 
De altfel, piesa "Everything I do, I do it for you" s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutive în UK Single Charts și a rămas un record până-n prezent.
 
În anii '80, artistul a vândut peste 55 milioane de albume și a avut 20 de hituri în clasamentul US Top 10, fiind și primul artist canadian prezent cu un L.P. în acest top muzical.
 
Materialul discografic "Room Service" a fost lansat după o pauză de șase ani, în 2004.  Albumul a fost foarte bine primit în Europa, ajungând pe primul loc în topuri.


În 2010 a lansat un album live, intitulat "Bare Bones", precum și o compilație, "Icon"."Tonight We Have the Stars" este unul dintre cele trei single-uri ale acestui disc."You Belong to Me" este primul single extras de pe cel mai recent material discografic al artistului, "Get Up", lansat în toamna anului 2015.
Este un vegetarian convins. Printre marile lui pasiuni se numără fotografia, având la activ câteva expoziții. A lucrat, ca fotograf, cu nume importante din muzică, precum Robert Plant, Placido Domingo, Celine Dion, Moby sau Amy Winehouse.
 
Este și unul dintre artiștii filantropi, cele mai multe dintre activitățile în acest sens fiind dedicate fundației sale, "The Bryan Adams Foundation", ce își propune să dea o mână de ajutor copiilor și tinerilor din întreaga lume privind educația și oportunitățile în această privință, artistul fiind convins că educația este cel mai bun cadou pe care îl poate primi un copil. (foto: edition.cnn.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate