Romantic FM MENIU
Numele său real este Roberto Satti. Se lansează brusc, cu refrenul "Una lacrima sul viso", discul pe care apare acest cântec vânzându-se în peste 4 milioane de copii, în mai puţin de 3 luni.
Data nașterii: 18 martie 1945
Origini: Roma, Italia
Carieră: cântăreț
Website: www.bobbysolo.com
 
 
Recordul de vânzări reflectă imensa popularitate câştigată de tânărul cântăreţ, devenit peste noapte vedetă. 
 
Popularitate confirmată de locul 1 obţinut în 1965 la Festivalului Cântecului Italian de la Sanremo cu piesa "Se piangi, se ridi", ce-l ajută să lase în urmă cântăreţi cu renume solid. Televiziunea italiană produce o emisiune specială intitulată "Intâlnire cu Bobby Solo", în cadrul căreia sunt lansate alte melodii de succes ale artistului: "Credi a me", "Le cose che non ha" sau "Christiana". 

 
In 1969, artistul a participat din nou la Sanremo, cu piesa "Zingara", cântată împreună cu Iva Zanicchi. Ultima sa prezenţă la acest festival a fost în anul 2003, când, alături de Little Tony, a interpretat "Non si cresce mai"!


Să nu uităm şi faptul că în urmă cu 46 de ani, drumul lui Bobby Solo s-a oprit şi în România la festivalul concurs "Cerbul de aur", iar mai apoi într-un concert la Sala Palatului. Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, poate vor dori să o facă acum! (foto: blog.wikitesti.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate