Romantic FM MENIU
Barbra Streisand
ARTIȘTI ROMANTICI

Barbra Streisand

1 Ianuarie
Alături de Elvis Presley, micuţa evreică din Brooklyn este considerată artista americană cu cea mai strălucită carieră de după război.

Data naşterii: 24 aprilie 1942
Origini: Brooklyn, New York
Cariera: cântăreaţă, textieră, actriţă
Website: www.barbrastreisand.com
 
Devenită star internaţional, o vedem în cinema, în teatru sau music-hall, este militantă ecologistă şi persoana care a făcut foarte mult pentru alegerea prietenului ei Bill Clinton, şi este, în primul rând, o mare voce. 


Şi-a construit cariera pe scenele Broadway-ului, devenind în anii '60 o autentică show-woman. 
 
Primul ei album apare in 1963, iar în 1967 debutează în film, la Hollywood. În anii '70, in afara câtorva cântece, Barbra Streisand s-a consacrat în principal cinematografului. 

 
În '78, Streisand cântă în duet cu Neil Diamond "You Don't Bring Me Flowers". În 1980, se va bucura de un succes uriaş cu piesa lui Barry Gibb, "Woman In Love". 

 
De atunci, nu s-a mai oprit, alternând balade folk cu piese rock clasice sau cântece de Broadway. Considerată o urmaşă a lui Judy Garland, Barbra Streisand este o excepţională artistă de revistă, a cărei voce rămâne un nume de referinţă în materie de emoţie şi profesionalism. (foto: richestnetworth.org)În vara anului 2016 a lansat "Encore: Movie Partners Sing Broadway". Este cel de-al 35-lea album de studio ce a debutat pe prilul loc în topul american Billboard 200, aducându-i artistei recordul de a avea cele mai multe albume de locul #1 din istoria clasamentelor muzicale. 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate